Mediat

Telsu.fi - Suomen kätevin tv-opas

Telsu.fi on näppärä tv-opas netissä, joka tavoittaa yli 400 000 käyttäjää viikossa.

Telsu.fi on käyttäjäystävällinen, sillä se on personoitavissa omien katselumieltymysten mukaan. Sivustolta saa monipuolisesti infoa tv-maailmasta: suositut tv-tärpit, vinkit uusista tv-sarjoista, leffatrailerit. Mainostajalle Telsu.fi antaa mahdollisuuden tavoittaa yli 400 000 käyttäjää viikossa viihdyttävässä mediaympäristössä. Mitäs tänään katsotaan?

telsu.fi

Käyttäjäprofiili

Kävijät / viikko *

430 000

Sivunäytöt / viikko

5 650 000

Istunnon kesto

15,35 min

Sukupuolijakauma

Naiset 61 %, miehet 39 %

Käyttäjäarvio

4,32/5

* Google Analytics, viikko 1/2020

Auto1.fi - vaihtoautojen verkkokauppa

Auto1.fin valikoimasta löytyy yli 40 000 vaihtoautoa. Sivusto tavoittaa autoista kiinnostuneet laajalla skaalalla: auton yksityiset myyjät, ostajat ja autoliikkeet.

Kehuttu haku-toiminto auttaa saattamaan yhteen uutta kotia tarvitsevan auton ja kuskin. Palvelu ei vaadi rekisteröitymistä ja on ilmainen myyjille ja ostajille, mikä madaltaa kynnystä asioida kanssamme. Innostamme vaihtamaan, sillä vaihtamalla autokin paranee! Auto1.fi antaa mainostajalle hyvät eväät kohdistaa mainontaa mieskohderyhmälle täsmäiskuna.

auto1.fi

Käyttäjäprofiili

Suurin kohderyhmä

25-34 v. miehet

Sukupuolijakauma

Miehet 59 %,
naiset 41 %

Uusia kävijöitä

63 %

Blogit.fi - Suomen virallinen blogilista

Blogit.fi sivustolta kävijä löytää luettavaa kaikesta maan ja taivaan välillä: sisustus, muoti, perhe, kauneus, matkailu, terveys, liikunta, ihmissuhteet, rakentaminen, eläimet…

Julkaisemme suosittua “Suomen blogit top-10-listaa” aina maanantaisin. Lukijat hakevat blogeista inspiraatiota, tietoa, vinkkejä ja ideoita. Blogit.fi tarjoaa toimivan mainospaikan hyvin monenlaisista elämän osa-alueista kiinnostuneille naisille.

blogit.fi

Käyttäjäprofiili

Suurin kohderyhmä

25-34 v. naiset

Sukupuolijakauma

Naiset 85 %,
miehet 15 %

Käyttäjäarvio

4,07/5

Ilmainen­Sanakirja.fi - ilmainen sanakirja netissä

Netissä toimiva kätevä sanakirja kääntää yli 20 kielellä.

Käännös onnistuu myös vieraasta kielestä suomeksi tai vaikka virosta ruotsiksi. Helppokäyttöinen sivusto toimii jouhevasti eri päätelaitteilla. Mainostajalle nettisanakirja avaa oven kanssakäymiseen esimerkiksi Suomesta ulkomaille matkustavien, työssään eri kieliä tarvitsevien ja Suomessa vierailevien turistien kanssa.

ilmainensanakirja.fi

Käyttäjäprofiili

Kävijät / viikko

128 000

Sivunäytöt / viikko

480 000

Suurin kohderyhmä

25-34 v. naiset

Sukupuolijakauma

Naiset 67 %,
miehet 33 %

Testeri.fi - suuri suomalainen tietovisa

Osaatko sinä vastata oikein? Testeri.fi on hauska tietovisa, jossa voi haastaa itsensä tuhansien kysymysten äärellä ja voittaa viikkokisassa makeita palkintoja.

Tietovisaa pelataan keskimäärin 6,34 minuuttia kerrallaan, jolloin mainonnan huomioarvon lukemat ovat hyvät.

testeri.fi